MJ In The Studio København 29. okt. 2014  
 

Nyheder

Dato: 10-05-2012
Pepsi og MJs dødsbo indgår samarbejde

Michaels ikoniske billede vil fremgå på en milliard Pepsi dåser i mere end 20 lande. De bliver først lanceret i Kina og USA, senere i Asien, Sydamerika og Europa.

Den 3. maj 2012 annoncerede Pepsi et eksklusivt globalt samarbejde med Michael Jacksons dødsbo som led i sin nye ”Live for Now” kampagne, som Pepsi fans kan opleve på flere forskellige måder over hele verden, herunder en detailkampagne med en milliard special editionMichael Jackson ”Bad 25” Pepsi dåser, ikonisk musik, episke live-begivenheder og mulighed for fans at få adgang til special edition merchandise.

Samarbejdet falder sammen med 25 års jubilæet for Jacksons multi-platinsælgende Bad album og rekordstor verdensturné, hvor Michael Jacksons dødsbo og Sony Music har flere projekter i støbeskeen i den forbindelse.

For at fejre Jacksons utrolige bidrag til popmusik, har Pepsi, Sony Music og Michael Jacksons dødsbo gået sammen om at dele nye mix af Michael Jacksons legendariske musik fra Bad albummet med fans i hele verden for at bevise, at kongen af pop ikke kun er verdens mest ikoniske kunster fra det 20. århundrede, men også inspirerer musik i det 21. århundrede.

Pepsi vil fremstille dåser med den ikoniske silhuet af Michael Jackson, køre konkurrencer på markeder rundt om i verden, som giver fans mulighed for at vinde merchandise, herunder et begrænset antal jakker inspireret af de originale medarbejderjakker fra Bad turnéen og billetter tilMichael Jackson THE IMMORTAL World Tour af Cirque du Soleil.

”Vi er henrykte over at bringe Michael og Pepsi sammen igen, som de var i 1988, for at fejre 25 års jubilæet for Bad albummet og verdensturnéen samt sætte Michael på en milliard Pepsi dåser – måske en Guinness rekord,” udtalte John Branca og John McClain, medbestyrere af Michael Jacksons dødsbo. ”Vi er begejstret for at se det hele komme til live,” tilføjede Branca og McClain.

Kina og USA vil være blandt de første Pepsi markeder til at lancere den eksklusive Michael Jackson King of Pop aktivitet i 2012, efterfulgt af cirka 20 nye markeder i Asien, Sydamerika og Europa resten af året.

Den 5. maj kan en 330 ml dåse i begrænset oplag købes i Kina. Fra 15. maj-14. juni 2012 er fans desuden opfordret til at dele billeder af deres værdifulde Jackson samlinger eller originalt kunstværk der fejrer ham for at vinde billetter til Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour af Cirque du Soleil, som en del af Kinas ”til ære for kongen af pop Michael Jackson” reklame-kampagne.

Senere i maj vil en landsdækkende detailkampagne blive lanceret i USA, herunder en 16 ounce (engelsk måleenhed) King of Pop Pepsi dåse i begrænset oplag samt en musik reklamekam-pagne.

”Michael Jackson vil altid være kongen af pop, og hans musik har altid inspireret fans og artister. Men dette samarbejde overstiger nostalgi og vil indtage forbrugere i hele verden med ikoniske billeder på mere end en milliard Pepsi dåser, digitalt indhold og episke live-begivenheder, så de kan fortsætte med at forbinde Jacksons musik og ære hans legendariske indvirkning på underholdningsindustrien,” tilføjede Frank Cooper, marketingdirektør hos Pepsi.

Michael Jackson har et langvarigt samarbejde med Pepsi, som spænder over mere end 25 år. Den legendariske King of Pop medvirkede i sin første Pepsi kampagne sammen med sine brødre i 1983, som en del af Pepsis ”New Generation” kampagne efterfulgt af Pepsis sponsorat af den episke Bad turné og de ikoniske ”Chase” reklamer, der tjente som incitament for den aktuelle genforening. Pepsi brugte også Jackson i ”Music Icons” reklamerne, der havde premiere under det amerikanske X Faktor i 2011.

Kilde(r): michaeljackson.com/The Moo-Walkers

Nyhedsarkiv

Nyheder 2010 Nyheder 2009 Nyheder 2008 Nyheder 2007
MONTAGEbureauet sponsor
   

Tlf.: 27 40 09 29 / 29 85 87 77    E-mail: moo@moo-walkers.com

Copyright © 2004 - 2014 The Moo-Walkers